tirsdag 3. februar 2009

Stakkars Frode

Dette er hva mannen min må bruke! Verdens styggeste sokker. Husker ikke hvem han fikk de av, men har aldri sett noe styggere. Røde og turkise "fluffy" sokker på en mann??
Vel, her MÅ det bare skjerpings til, må nok trø til å strikke han noen ullsokker. Han bruker de på jobb hver dag, og sliter mye sokker, og eg, ja, eg hater å strikke sokker...i hvertfall til menn.
Vel, her er det bare å gå til innkjøp av Opal sitt sokkesirkus, det ser ut som om det kan være litt spennende å strikke i.

Smettesjal


Klarte ikke helt å legge fra meg Big Ball garnet, så søndag kveld ble dette smettesjalet til. Det blir godt å ha med til Voss i vinterferien. Ellers har eg mange "baller" i luften. Holder på med et sett til Malene, stjernehals, lue, pulsvarmere og sokker, gensere til tvillingene, sjal, sitteunderlag, stjernehalser til tvillingene, tovete votter og tøfler. Typisk meg å ha det sånn, men klarer ikke la være å begynne på noe nytt. Heklenålene ligger og rasler i kassen, lenge siden de var i bruk. Må snart se om eg kan befri de, he,he..