søndag 1. februar 2009

Sjal strikket i Big Ball


Bare måtte prøve ut noe av det nye garnet jeg har kjøpt. Valget falt på Big Ball, et mykt og tykt garn. Strikket på pinner nummer 10, a"la Baktus sjal. Pyntet med en av de nye knappene.

UTFORDRING

Ble utfordret av Sidsel http://sihufles.blogspot.com/ til å legge ut bilder av favorit - tingene mine. Vel det er jo ikke akkurat lett. Har mange favoritter eg; lysekronen min med levende lys, strikkevesken som Hilde http://hobbydilla-hobbyglede.blogspot.com/ har laget til meg, garnlageret mitt, diktsamlingen min, en del bøker fra eg var liten, mobilen, osv. Etter å ha tenkt meg om både vel og lenge (og fått hjelp av mann og barn) var saken klar. Her er mine favoritt - ting: Trekantsjal. Dette er en av favorittene mine. Bare MÅ ha et sjal i halsen. Når jeg er på handling ligger disse å roper til meg: "ta meg med hjem" og da er det jo veldig vanskelig å si nei. Og hvem husker jo ikke det glade 80 - tall da palestinasjerf var et must... Jeg er i alle fall veldig glad for at det er litt "inn" igjen.
Dette er helt typisk meg. Elsker å gå i joggebukser. For et praktisk plagg. Problemet er bare at jeg bruker de hele tiden... Når jeg skal i butikken, på jobb, på bytur osv. På julaften gleder jeg meg faktisk til å få av fin stasen og på meg joggeklær (klarer med nød og neppe å vente til pakkene er åpnet). Her MÅ det stor skjerpings til, det er det ikke tvil om.
Sender denne utfordringen videre til Hilde http://hobbydilla-hobbyglede.blogspot.com/