mandag 9. mars 2009

Vinterferie på VossSnø hadde vi masse av de første dagene.

Guttene lager snølykt.Knut Olav, Marius og Britt maler på gips.Tyson hadde 1. års dag på torsdag, så da for vi til Dale med pakke. Nytt teppe og hundesnop.

Sokker i lange banerHadde en flott vinterferie på Voss hos Britt og Svein. Vi kom opp fredag kveld, og da sto maten på bordet. Vi var så heldige at vi fikk sove i eldhuset, og det er jo en hytte for seg selv. Frode og Nicolai reiste hjem igjen på søndag kveld, for Frode hadde ikke fri. Nicolai er som 15 åringer flest og ville hjem til data og venner. Jeg og Britt fikk både strikket, pratet og handlet. Er 2 flotte garnbutikker på Voss, så vi var ofte innom de for å kjøpe mer sokkegarn. Det ene heter Hjertegarn raggstrømpegarn og det andre Jærbo raggi. Flotte garn å strikke sokker i da man kan bruke store pinner 3,5 - 4,5. Fikk meg også en tur innom Dale fabrikker og klarte å få med meg noe garn derfra også. Alt i alt klarte jeg å strikke 8 par sokker, så nå er sokker både til Frode, tantebarn og korpsbasaren.


Elevkveld på skolen

5. og 6. klasse hadde elevkveld før vinterferien. de hadde masse flott program. Ett innslag var med disse tre flinke barna. Ingrid sang og spilte gitar og Marius og Fredrik kompet. Flinke 10 og 11 åringer.