søndag 22. februar 2009

Brann genser


Heia Brann. Vel, fotball er ikke helt min greie, men Marius er nok litt fotball - gal. Og på listen hans over "ønsker meg" er en Brann genser. Var SÅ dum at eg tok han med meg inn i en strikkebutikk, og der hang genseren. Denne ville han ha til bursdagen i april. Eg prøvde så godt eg kunne å si at suporter gensrene som er å få kjøpt er jo tøffe, men nei han ville ha en strikket. Huff, alt det arbeidet, masse puttel med logoen og brodering. Men no har eg kjøpt garn og er igang. På pinner 2,5 og 3. Dette kommer til å gå seint. Men bare å hive seg over garnet og strikke. Problemet nå er at han skulle helst ikke vite at det er genser til han eg strikker på. Lurer på om det er lov å ta en hvit løgn og si at det er noen som har bestillt denne av meg.... Da kan det jo bli en overraskelse til bursdagen. Vel får tenke litt på det.

3 kommentarer:

  1. Supporterutstyr må til! Selv hadde jeg vel valgt svart og hvitt, men en RBK genser er vel ikke det sønnen din ønsker seg:-) Lykke til med genseren og fotballsesongen!!

    SvarSlett
  2. Ja, jeg lever også i RBK-land, men er ikke fotballfrelst. Men skjønner gutten: heia Brann! Ha en riktig god søndagskveld!

    SvarSlett
  3. Klart han vil ha Brann genser.Og da får du jo bare trå til.Hva gjør vi ikke for barna.Og han får en stilig bursdagsgave.Men det er nok ikke lett å få strikket den i smug.Så en litt kreativ løsning ,må nok til her.Lykke til med genseren.

    SvarSlett