søndag 1. februar 2009

UTFORDRING

Ble utfordret av Sidsel http://sihufles.blogspot.com/ til å legge ut bilder av favorit - tingene mine. Vel det er jo ikke akkurat lett. Har mange favoritter eg; lysekronen min med levende lys, strikkevesken som Hilde http://hobbydilla-hobbyglede.blogspot.com/ har laget til meg, garnlageret mitt, diktsamlingen min, en del bøker fra eg var liten, mobilen, osv. Etter å ha tenkt meg om både vel og lenge (og fått hjelp av mann og barn) var saken klar. Her er mine favoritt - ting: Trekantsjal. Dette er en av favorittene mine. Bare MÅ ha et sjal i halsen. Når jeg er på handling ligger disse å roper til meg: "ta meg med hjem" og da er det jo veldig vanskelig å si nei. Og hvem husker jo ikke det glade 80 - tall da palestinasjerf var et must... Jeg er i alle fall veldig glad for at det er litt "inn" igjen.
Dette er helt typisk meg. Elsker å gå i joggebukser. For et praktisk plagg. Problemet er bare at jeg bruker de hele tiden... Når jeg skal i butikken, på jobb, på bytur osv. På julaften gleder jeg meg faktisk til å få av fin stasen og på meg joggeklær (klarer med nød og neppe å vente til pakkene er åpnet). Her MÅ det stor skjerpings til, det er det ikke tvil om.
Sender denne utfordringen videre til Hilde http://hobbydilla-hobbyglede.blogspot.com/

3 kommentarer:

  1. hjelp! dette blir ikke lett det kan eg si deg.....

    SvarSlett
  2. Jeg må le, jeg liker også å ha noe rundt halsen; har en stor pose som jeg har "samlet" gjennom alle år og alle trender:-). Og nå går jeg bare i posen og henter opp, for det er jo in igjen. Må innrømme jeg kjøper noen nye da...Ha en god søndag!

    SvarSlett
  3. Ja, den joggebuksa kjenner jeg igjen. Det beste når jeg kommer fra jobb er å ha på meg joggebuksa så der er vi like. Et skikkelig stasplagg spør du meg:-) hehe Ha en finfin søndag

    SvarSlett