søndag 15. mars 2009

Glad i musikk


I dag har vi vært på basar med skolekorpset. Nicolai spiller tuba og Marius trombone.

Vi kom hjem med div. premier, kopper, blomst, håndkle og badeskum. Men det kjekkeste for Marius var nok at de auksjonerte bort 3 gamle kornetter. Det var nok både bulker og ting som manglet på de, men pytt, pytt. Marius fikk tilslaget på den siste. Han måtte ut med 380 kroner. Kornetten måtte smøres og så håper vi at farfar kan lodde de to stedene som var løse. dermed har Marius ennå ett instrument i samlingen sin. Han spiller gitar og har mange forskjellige størrelser på gitarene.

5 kommentarer:

 1. Skikkelig artig at ungene lærer å spille et eller flere instrument. Lærte å spille klarinett en gang i skolekorps, men holdt det ikke vedlike da jeg sluttet. Dumt:( Ha en musikalsk aften:)

  SvarSlett
 2. He,he skal love at det låter her i huset nå. Er 2 år siden han spilte kornett, så han har noe å øve på.

  SvarSlett
 3. høres ut som dere hadde det kjekt. Hadde regnet med at vi skulle fått en lapp om det. Men men slik er det ikke

  SvarSlett
 4. Så flott at han har musikkinteresse - den er uten alder og han har glede av den resten av livet! Regner med det er både lyd og ulyd en stund framover, men det må til vettu;-)

  SvarSlett
 5. Veldig bra at ungene finner noe de liker å sysle med. Jeg har ei jente på turn og ei i leikaringen. Ser at våren er på full fart hos dere, deilig! Ønsker deg ei trivelig håndarbeidsuke..

  SvarSlett