mandag 9. mars 2009

Sokker i lange baner



Hadde en flott vinterferie på Voss hos Britt og Svein. Vi kom opp fredag kveld, og da sto maten på bordet. Vi var så heldige at vi fikk sove i eldhuset, og det er jo en hytte for seg selv. Frode og Nicolai reiste hjem igjen på søndag kveld, for Frode hadde ikke fri. Nicolai er som 15 åringer flest og ville hjem til data og venner. Jeg og Britt fikk både strikket, pratet og handlet. Er 2 flotte garnbutikker på Voss, så vi var ofte innom de for å kjøpe mer sokkegarn. Det ene heter Hjertegarn raggstrømpegarn og det andre Jærbo raggi. Flotte garn å strikke sokker i da man kan bruke store pinner 3,5 - 4,5. Fikk meg også en tur innom Dale fabrikker og klarte å få med meg noe garn derfra også. Alt i alt klarte jeg å strikke 8 par sokker, så nå er sokker både til Frode, tantebarn og korpsbasaren.






4 kommentarer:

 1. Herregud hvor du har produsert kjempefine sokker! Ja disse blir gode å finne på sure vårdager! Vel overstått ferie, ha en god kveld videre;)

  SvarSlett
 2. Masse fine sokker alltid godt å ha:) Eg og strikker ein del sokker...

  SvarSlett
 3. So flotte sokkar du har strikka. Hjertegarnet som du har brukt på sokkarne det har eg strikka panneband av. I alle dei fargane som du han laga sokkar i.. godt og mjukt..
  Ha ei god helg..

  SvarSlett